Over InnoFair

 

Wat is InnoFair?

Bij InnoFair combineren we een tweedehandsconcept met passie voor voetbal. Ons doel is om de liefde voor voetbal voor iedereen toegankelijk te maken, vooral voor kinderen. Wij zien dat de prijzen van voetbalartikelen snel zijn gestegen, waardoor deze voor veel mensen onbetaalbaar zijn geworden. Daarom bieden wij tweedehands voetbalkleding aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Waar staat InnoFair voor?

InnoFair streeft ernaar creatieve en innovatieve oplossingen te zoeken voor diverse problemen in de wereld. Aan de ene kant is het een duurzame oplossing om kleding die anders vergeten of weggegooid zou worden een tweede leven te geven. Aan de andere kant bieden wij onze kleding aan tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn, waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan de sport waar hij zoveel van houdt.

Wat doen we?

Momenteel werken we samen met verschillende lokale voetbalclubs om ons project tijdens hun toernooien te presenteren. We hebben ons project al mogen voorstellen op 2 jeugdtoernooien, één bij Ritterklub Jette en één bij Zennester Hombeek. Wij zijn blij om te zien hoe ons initiatief door de gemeenschap wordt ontvangen. Hier is een van onze tevreden klanten: