VIP Systeem

Zonder onze liefste klanten zou de groei die wij doormaken niet mogelijk zijn! 😁

Dus in ruil voor hun inzet en loyaliteit hebben we een nieuw VIP-systeem gecreëerd waarin we onze meest loyale klanten belonen.

Er zijn 4 niveaus van ons VIP-systeem:

1. Bronzen niveau

Wanneer iemand lid wordt en zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt hij of zij de status Brons en 10% korting. Dit is het laagste niveau van onze community, maar maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk om dat zilveren niveau te bereiken.

2. Zilveren Niveau

Niveau 2 van ons klantensysteem. Door in totaal 1000 punten te verzamelen, betreedt u het Zilveren Niveau. Hier ontdek je een mooie korting van 15%. Het wordt alleen maar beter...

3. Gouden Niveau

Het Gouden Niveau is het op een na beste niveau waaraan u kunt deelnemen. Er staat een mooie korting van 25% op je te wachten. We zien leden van het Gouden Niveau als onze echte vrienden. Krijg de eer om op de beste vriendenlijst van onze Instagram te komen. Als laatste, wordt de drop de woensdag voor de echte drop aangekondigd en kun je een shirt pre-orderen. Volg ons  en stuur ons een bericht op Instagram wanneer je Goud hebt bereikt.

4. Platina Niveau

Onze Goden! Deze leden zijn de echte deal! Op welke andere manier kunnen we vieren dat er iemand het Platina Niveau behaald heeft dan een gratis mysterieshirt aan te bieden? Geniet ervan! 🏆🤝